Schilderijen van vrouwelijke naakten vanuit fantasie en voorbeelden, houdingen en lichtval op mooie foto's en beelden uit het dagelijks leven

uit 2003 tot 2007 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

body2body

2007

Een mannen- en een vrouwenlichaam. Collage van 2 schilderijen die met een nieuwe achtergrond bij elkaar op een schilderij zijn aangebracht. Prijs voor kunstuitleen op aanvraag.

Estoy en guerra

2007

Uitbeelding van de uitdrukking 'ik ben in oorlog'. Schilderij gemaakt als donatie voor een project ter bevordering van sanitaire hygiene in ontwikkelingslanden.

Female nude window

2007

Naakt vrouwenlichaam, gezien door een 'raam' met een brede rand in verf in zilvertinten. Prijs voor kunstuitleen op aanvraag.

Tengo la luna

2007

Uitbeelding van de uitdrukking 'Ik heb de maan'. Schilderij gemaakt als donatie voor een project ter bevordering van sanitaire hygiene in ontwikkelingslanden.

Torso

2007

Schilderij van een mannentorso. Uitgevoerd in houtskool dat gefixeerd is, verf en pretex. Prijs voor kunstuitleen op aanvraag.

vlaggetjesweek

2007

Uitbeelding van de uitdrukking 'vlaggetjesweek'. Schilderij gemaakt als donatie voor een project ter bevordering van sanitaire hygiene in ontwikkelingslanden.

man - woman

2005

Tweeluik van de vrouw en de man als gevangenen van het symbool van hun sekse. Maten afzonderlijk 70x60 cm. Verkocht

Yin-Yang

2005

Schilderij van het symbool van Yin, het vrouwelijke en Yang, het mannelijke, uitgewerkt in verf en bronspoeder. Prijs voor kunstuitleen op aanvraag.

Naakt in het zand

2004

Liggende naakte vrouw op het strand. Schilderij waar het zand echt op is gelijmd. Verkocht.

Pretty pink dreams

2004

Schilderij van een slapende vrouw tussen pastelkleurige lakens. Verkocht.

one with nature

2003

Schilderij een met gebruik van een voile als omslagdoek en diverse zaden en zemelen als rotsen en zand. Prijs voor kunstuitleen op aanvraag.

Picture perfect

2003

Naakte zittende vrouw in een abstracte rode achtergrond. Schilderij. Verkocht.

Reflection

2003

schilderij van naakte vrouw in stomerige badkamer met op de achtergrond haar spiegelbeeld in een beslagen spiegel. Verkocht.